mandag den 5. november 2012

 


Fandt en lille bog med alle mulige ordsprog og talemåder.
Synes jeg vil dele denne med jer, for jeg synes nemlig det svære ligger i at se en diskussion som en form for "venne" udveksling, især hvis meningerne er differente.

Jeg har 5 dejlige "børn", den yngste er 33 år, så selv om det er mine "unger", er de jo ikke børn i gængs forstand.

Den ene af min smukke drenge er bare så god til at holde en samtale og meningsudvekslinger lige på sporet.
Han formår at holde de der flyvske tanker og følelser i ave, og det er nu meget godt hvis en snak skal ende med at vi har forstået hinanden, ikke fordi vi nødvendigvis skal være enige.

For jeg elsker at SNAKKE!!!!!!

Talemåder/ ordsprog er der mange af, og de er alle øjenåbnere, problemet er bare at huske dem, og ikke mindst få dem inkorporeret i din tankeverden:

Håber ikke jeg har kedet jer til døde, så

VI SES ;O)

 

1 kommentar:

  1. Ønsker du at sælge din nyre? eller søger du efter en mulighed for at sælge din nyre for penge på grund af økonomisk nedbrydning, og du ved ikke, hvad du skal gøre, så kontakt os i dag, og vi vil tilbyde dig et godt beløb til din nyre. Mit navn er (doktor Elvis Whyte) er en phrenologist på vores hospital, jeg har specialiseret mig i nyreskirurgi, og vi beskæftiger os også med køb og transplantation af nyrer med levende en tilsvarende donor. Kontakt Email: doctorelviswhyte@gmail.com eller whatsapp +2347083629144 for mere information

    SvarSlet