tirsdag den 28. februar 2012

Se, det var så det...... Bloggen...... er oprettet og jeg skal så bare igang med at gøre den god at læse for jer der kigger ind. Og skulle i få lyst til at skrive lidt til mig, vil jeg bestemt blive glad.

Der er min søn Nikolaj som har sat mig på skinner med dette projekt....jeg er nærmest en amøbe til det der PC værk. Så mange tak til dig Nikolaj, for den engels tålmodighed du må have med mig når jeg bliver lidt flyvsk og breder mig i detaljen....;O))

Jeg vil nok prøve at lave den som en slags erindringsbog, med lidt billeder af det der lige står og venter på et knips, og nogle rigtig søde børn og børnebørn, der kan være med til at vise hvad livet også tilbyder.
Der er jo mange små fortryllende tanker og gerninger der rammer lige i hjertet, men med tiden blegner de i den daglige malm- strøm af begivenheder, og måske går de i glemslens bog, derfor vil jeg gemme dem her inde.

Jeg er lige ved  at få cumputerhjerne, men I får en lille sjov anekdokte her på falderebet.
Jeg er frivillig i Kirkens Korshær´s genbrugs.
Jeg skrev på facebook (fremover FB) at nu ville jeg gå ned og arbejde et par timer med at etablere vores nye forretning.
Så var der et vittigt hoved på FB der tænkte på mit velbefindende og rådede mig til at passe på:
"Du skulle jo nødig ende med at blive solgt som et gamelt klenodie"  *smiler*  Meeeen, et klenodie er jo noget man passer godt på.........Så tak for det.......

Vi ses ;O)

4 kommentarer:

 1. Hej Mor
  Godt at se du er kommet igang....
  Jeg har lagt en besøgstæller på bloggen. Den finder du nederst på siden :-)

  SvarSlet
 2. Hej Nikolaj.
  Rigtig mange tak for hjælpen til at komme igang, jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang, også med at lægge billeder ind.:O))

  SvarSlet
 3. Hej Karen.
  Hvor er det hyggeligt, at du fik skrevet noget i din blog, og hvor er det dejligt, at du har overskud til at være frivillig for KK. Der trænger så meget til hjælpende hænder både her og der! Stor respekt for dig! Stort knus! :0)

  SvarSlet
 4. Hej Manja.
  Tak fordi du kigger ind til mig, jeg er rigtig glad for min blog og håber på jeg får brugt den som jeg har tænkt mig. At arbejde i KK er en stor berigelse, også for mig. GOD fornøjelse med din flytning. STORT knus ;O)

  SvarSlet