lørdag den 25. maj 2013

Vi var der, altså i Wien, jeg har tænkt mig at lave en lille kavalkade på min blog i løbet af de nærmeste dage, men jeg syns lige i skal have en lille forsmag, og også for at fortælle hvorfor jeg lige har været lidt stille her på bloggen. Vi havde dejlige dage, men hold nu op jeg skal på VAND, VAND, VAND og keinen luxus essen mehr.

 

 
 

 
 

 
 

 
 
 

 
 

 
 

 
 
 

7 kommentarer:

 1. Velkommen hjem. Jeg har aldrig været i Wien, men det er absolut, en af de byer jeg gerne vil se.Fine fotos. Stikker næsen ind en af dagene, for at hører mere om turen.

  SvarSlet
 2. Gode billeder fra staden, ikke som normale turistbilleder, godt gået. :))

  BentVJ

  SvarSlet
 3. Åh jeg elsker når der er en der skriver, jeg er børnehavelæreinde, det er jeg nemlig også, og uddannet samme årgang som dig, men bare i Kolding. Vh Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror man gerne vil hedde pædagog i stedet for børnehavelærerinde. Der er vist meget mere prestice i at være pæd. det lugter lidt mere af akademiker end børnehavelærerinde, der jo nærmest er et levn fra dengang al omsorg blev udført af husmødre som følte de havde et kald for at tage vare på små og syge i samfundet

   Slet
  2. Nej sådan ser jeg ikke på det, det er kun et nyt navn, jeg har nu lært mig selv at sige pædagog, men mener, at det er er en forringelse.
   Jeg var over 50 år, før jeg brugte den betegnelse om mig selv.

   Slet
 4. Velkommen hjem, jeg har aldrig været i Wien, men vil rigtig gerne derned en tur. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Afsted med dig, det kan kun gå for langsomt

   Slet