lørdag den 31. marts 2012

Freja som hoffotograf.
Freja er 9 år, men hun har allerede et godt "fotoøje"
her er et par skud hun har lavet i dag.
 
Det var en dejlig Lørdag eftermiddag hvor påskeharen kom besøg. Men der var lige et kedeligt problem, den havde brækket en pote og været på dyrehospitalet. Derfor kunne den ikke gemme påskeæg i haven, men havde istedet lagt en lille pakke til børnene, for en påskehare svigter aldrig


En hyggelig dag hvor to store piger gør det rigtig dejligt at være farmor.
Det startede med en bid mad efter far og ungerne havde været i svømmeren, og så hyggede vi på kryds og tværs med lidt håndarbejde, tv kiggeri, dvd, Klara ville se Jullerup færgeby. Nååja, julen varer jo lige til påske.


De er bare så gode til at gøre en dyd af nødvendigheden.
Vi skal jo have aftensmad og der skal også dækkes bord. Men det går som en leg, for der bliver skåret frugt og grønt til den store guldmedalje. Måske ryger der lige en tomat eller skive agurk i munden, men når man nu er skrup sulten og der er en halv time til vi skal spise, hvem kan så fortænke en mesterkok i at smage på maden.
Freja var ihvert fald ikke i tvivl om at man er nødt til at smage på maden inden man serverer den for andre.
At dække et bord standsmæssigt er også en kompetence som enhver husmoder skal besidde. Når man i en alder af 9 år kan det til ug med x og slange, ja så venter der vist mange gæster en fin middags invitation.
Sjovt at se den iver børn lægger for dagen.
Idag var menuen fyldte kød- pandekager med grønsager og salat. Så lidt frisk frugt, chokolade og en ispind.
VELBEKOMME.
PS. glemte at tage et billede af det fine bord......øv øv øv.
Vi ses ;O)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar